6ο Παγκρήτιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών – 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Ενεργό και Υγιή Γήρανση

0

Ο ασθενής με άνοια ως πρόσωπο και ως αξίαALZH

6ο Παγκρήτιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών
2ο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Ενεργό και Υγιή Γήρανση

27 – 30 Σεπτεμβρίου 2018, ξενοδοχείο Galaxy, Ηράκλειο Κρήτης

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Alzheimer και της Παγκόσμιας ημέρας για την Τρίτη Ηλικία και την Υγιή Γήρανση, διοργανώνεται στις 27 – 30 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Galaxy, Ηρακλείου Κρήτης, το 6ο Παγκρήτιο διεπιστημονικό συνέδριο νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών και το 2ο Πανελλήνιο συνέδριο στην ενεργό και υγιή γήρανση, με τίτλο: «Ο ασθενής με άνοια ως πρόσωπο και ως αξία».
Την οργάνωση του συνεδρίου πραγματοποιεί η Εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών νομού Ηρακλείου, με την συνεργασία: της Παθολογικής Κλινικής, Νευρολογικής Κλινικής, Ψυχιατρικής Κλινικής και Κλινικής Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, των Εταιρειών Alzheimer Χανίων και Ρεθύμνου, και του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Το συνέδριο θα τελεστεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, της 7ης Υ.Π.Ε. Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου, της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, της Ιατρικής Εταιρείας Κρήτης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας νόσου Alzheimer και της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας. Χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το επιστημονικό περιοδικό «The Doctor».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του «6ου Παγκρήτιου Διεπιστημονικού Συνεδρίου νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών και του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου στην Υγιή και Ενεργό Γήρανση» στο τηλέφωνο: 6947816155, και στο e-mail: alzheimer.heraklion@gmail.com, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο συνέδριο.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Εταιρεία Ν. Alzheimer και συναφών διαταραχών Ν. Ηρακλείου
Με την συνεργασία:

· Παθολογικής Κλινικής, Νευρολογικής Κλινικής, Ψυχιατρικής Κλινικής και Κλινικής Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης
· Εταιρειών Alzheimer Χανίων, Ρεθύμνου
· Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Υπό την αιγίδα:
· Περιφέρειας Κρήτης
· 7ης Υ.Π.Ε. Κρήτης
· Δήμου Ηρακλείου
· Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης
· Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
· Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου
· Ιατρικής Εταιρείας Κρήτης
· Ελληνικής Ομοσπονδίας Ν. Alzheimer
· Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.