Η Roche στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τον αγώνα «Greece Race for the Cure®»

0

Η Roche στήριξε και φέτος τον αγώνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure® 2015 που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν δεκάδες εργαζόμενοι της εταιρείας με τις οικογένειές τους, διαδίδοντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί.

Ο διευθυντής Professional Services & Επικοινωνίας της Roche Diagnostics Hellas, κ. Άγγελος Ευαγγελόπουλος, με αφορμή τη συμμετοχή στη διοργάνωση με την καμπάνια «HPV test: Oύτε μία γυναίκα με καρκίνο τραχήλου της μήτρας», δήλωσε: «Ευχαριστούμε το «Άλμα Ζωής», που με την αποδοχή της φετινής συμμετοχής μας, αποδεικνύει έμπρακτα τον αγώνα του συλλόγου για τη συνολική φροντίδα της υγείας της γυναίκας. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι».

Η Roche συμμετείχε ως επίσημος χορηγός των δρομέων του αγώνα, ενώ στο περίπτερο ενημέρωσης “For Her” το κοινό είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη νόσο, αλλά και για άλλους γυναικολογικούς καρκίνους, τις μεθόδους ελέγχου καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης.

1093382

«For Her»: καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από τη Roche Hellas
Η καμπάνια της Roche Hellas για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον γυναικείο και γυναικολογικό καρκίνο «For Her» έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις μορφές του γυναικείου και γυναικολογικού καρκίνου. Στο πλαίσιο της καμπάνιας έχει προγραμματιστεί σειρά δράσεων οι οποίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς φορείς και συλλόγους ασθενών.

Σχετικά με το Greece Race for the Cure®
Ο αγώνας «Race for the Cure®», είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθώς διοργανώνεται εδώ και 31 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®. Στην Ελλάδα, το Greece Race for the Cure® διοργανώνεται από το 2009 από τον πανελλήνιο σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen®.

Share.

About Author

Comments are closed.