΄”Άρωμα” Χριστουγέννων

0

Φέρτε τα Χριστούγεννα στον προσωπικό αλλά και επαγγελματικό σας χώρο. Φέτος η μόδα επιτάσσει χρώματα έντονα και στολίδια που ξεσηκώνουν και αλλάζουν την διάθεση μας. Ακλουθώντας τα μονοπάτια της χαράς και της γιορτής του ερχομού του θείου βρέφους, ας επιλέξουμε τις προτάσεις εκείνες που αναδεικνύουν το προσωπικό στυλ σας. Αφιερώστε στους δικούς σας ανθρώπους λίγο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά σας  και νιώστε την χαρά των Χριστουγέννων να σας πλημμυρίζει.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εάν θέλετε να μεταφέρετε στο χώρο σας την αίσθηση ενός χιονισμένου Χριστουγεννιάτικου τοπίου, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μερικές από τις προτάσεις μας. Εάν ανήκετε σε εκείνους που τολμούν τις αλλαγές στο χώρο τους, τότε σας προτείνουμε το ανάποδο δέντρο. Το κόστος του ξεκινάει από 350€ και ανεβαίνει, ανάλογα με την ποιότητα. Το δέντρο θα πρέπει να φαίνεται χιονισμένο. Επιλέξτε λευκές γυάλινες μπάλες για να δώσετε τον απαραίτητο τόνο στο δέντρο σας. Η τοποθέτηση ορισμένων μπλε γυάλινων στολιδιών θα δώσει μια επιπλέον νότα στο σύνολο του δέντρου, χωρίς να αλλοιώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Η κορωνίδα της πρότασης αυτής είναι τα γυάλινα στολίδια σε σχήμα σταλαγμίτη. Τα στολίδια αυτά δίνουν την αίσθηση ότι το δέντρο είναι χιονισμένο!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Φέτος δώστε άλλο χρώμα στο δέντρο σας, στολίστε το μωβ! Επιλέγοντας αυτή τη φορά ένα κλασικό δέντρο, φτιαγμένο να φαίνεται  χιονισμένο. Στη συνέχεια γεμίστε με αρκετές γυάλινες μπάλες χρώματος μωβ το μισό δέντρο σας. Το υπόλοιπο μισό δέντρο γεμίστε το με φούξια έντονες και λευκές.μπάλες Η τριχρωμία αυτή θα δώσει ένα ωραιότατο αποτέλεσμα. Φέτος τα γλυκά ανεβαίνουν στο δέντρο! Τεράστιες καραμέλες και γλειφιτζούρια κοσμούν φέτος τα δέντρα των σπιτιών. Στην αγορά θα βρείτε πλαστικά ζαχαρωτά τα οποία θα αποδόσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για να στολίσετε το δέντρο σας με στολίδια πολλών χρωμάτων, πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα: Το δέντρο πρέπει να είναι ελαφρώς γκρι-λευκό. Βέβαια θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα εάν επιλέξετε και ένα απλό πράσινο δέντρο. Στη συνέχεια θα πρέπει να αγοράσετε πολύχρωμες γυάλινες μπάλες. Τα συγκεκριμένα στολίδια θυμίζουν κάτι απ’ τα παλιά… Ναι, επιστρέφουν οι απλές πολύχρωμες γυάλινες μπάλες! Στολίστε το δέντρο με μπάλες πολλών χρωμάτων. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το δέντρο του Αϊ Βασίλη! Είτε επιλέξετε την συγκεκριμένη απόχρωση δέντρου, είτε επιλέξετε ένα απλό πράσινο δέντρο, για να το στολίσετε έτσι, πρέπει να ακολουθήσετε την εξής απλή συμβουλή. Τα στολίδια πρέπει να είναι κόκκινα! Κόκκινες γυάλινες μπάλες σε διάφορα σχέδια πρέπει να τοποθετηθούν παντού στο δέντρο. Το στοιχείο όμως, που θα κάνει το δέντρο σας δέντρο του Αγίου, είναι να βάλλετε επάνω στο δέντρο τεράστια ζαχαρωτά στολίδια. Τεράστια γλειφιτζούρια, τεράστιες καραμέλες και τεράστια ζαχαρωτά θα ολοκληρώσουν την εικόνα του δέντρου σας. Στην βάση του δέντρου πρέπει να βάλλετε οπωσδήποτε έναν Αϊ Βασίλη ο οποίος θα περιμένει υπομονετικά να υποδεχτεί τα δώρα του.

Share.

About Author

Αρχισυντάκτρια

Leave A Reply

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.