Interview – Γιάννης Μπεσσής

0

Interview – Γιάννης Μπεσσής |  Country Manager της Allergan Aesthetics

Η πανδημία λειτούργησε ως επιταχυντής του ψηφιακού μετασχηματισμού που είχαμε ξεκινήσει ως Allergan Aesthetics 

Όσο οι επιπτώσεις της πανδημίας στην κοινωνία και την οικονομία είναι ακόμη ισχυρές το «όλοι μαζί» γίνεται αναγκαίο περισσότερο από ποτέ.

Συνέντευξη: Κοσμάς Ζακυνθινός

Σε μια σύντομη αναδρομή, ποια η προσφορά της εταιρείας στη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας; Ποιοι οι βασικοί «σταθμοί»;

Η Allergan Aesthetics αποτελεί μία εταιρεία της AbbVie που δημιουργήθηκε το Μάιο του 2020 από τη συνένωση των δύο εταιρειών AbbVie και Allergan. Έχοντας στο χαρτοφυλάκιό της μια προίκα εμβληματικών προϊόντων Αισθητικής Ιατρικής, όπως την ευρέως γνωστή βοτουλινική τοξίνη τύπου Α για κοσμητική χρήση, την κορυφαία σειρά filler προσώπου με υαλουρονικό οξύ Juvéderm® και την εγκεκριμένη από τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές αρχές FDA και ΕΜΑ θεραπεία κρυολιπόλυσης CooISculpting®, η Allergan Aesthetics θα διαθέτει τους πόρους και την υποδομή για να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στους τομείς της έρευνας και ανάπτυξης νέων θεραπευτικών λύσεων, της αξιοποίησης περισσότερων ευκαιριών, της καλλιέργειας καινοτόμων ιδεών και της περαιτέρω προώθησης της ιατρικής εκπαίδευσης. Δεδομένου ότι η συνένωση αυτή μας καθιστά μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Αισθητικής Ιατρικής και την τέταρτη μεγαλύτερη βιοφαρμακευτική εταιρεία παγκοσμίως, έχουμε την ευθύνη να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε θετικά στη ζωή των ανθρώπων δίνοντάς τους την ευκαιρία να επιτύχουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Η πανδημία άλλαξε ριζικά το σχεδιασμό ανάπτυξης για μεγάλη μερίδα φαρμακευτικών επιχειρήσεων, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια σειρά από σημαντικές αλλαγές προτεραιοτήτων. Πρακτικά, πως μεταφράζονται οι αλλαγές αυτές για εσάς και σε ποια επίπεδα εκτείνονται;

Αναμφισβήτητα, η πανδημία λειτούργησε ως επιταχυντής του ψηφιακού μετασχηματισμού που ήδη είχαμε ξεκινήσει ως Allergan Aesthetics με αποτέλεσμα το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολλών ψηφιακών προγραμμάτων Ιατρικής Εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου για τους Επαγγελματίες Υγείας, κυρίως μέσω της πλατφόρμας AMI Digital World. Όσο οι επιπτώσεις της πανδημίας στην κοινωνία και την οικονομία είναι ακόμη ισχυρές το «όλοι μαζί» γίνεται αναγκαίο περισσότερο από ποτέ, είτε αφορά σε εμάς, στους εργαζόμενους της Allergan Aesthetics, είτε στους πελάτες μας. Η προτεραιότητα στον άνθρωπο, η ενότητα, η αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη, είναι αξίες που προϋπήρχαν αλλά τώρα εδραιώθηκαν ακόμη περισσότερο στην κουλτούρα μας. Επίσης, οι αλλαγές στον τρόπο που εργαζόμαστε και επικοινωνούμε είναι ραγδαίες και ήρθαν για να μείνουν. Αυτή τη στιγμή συντελείται ένας ολικός επανασχεδιασμός του μοντέλου εργασίας με βασικούς πρωταγωνιστές την τεχνολογία, την τηλεργασία, την ευελιξία και τη δια βίου μάθηση κάτι που μοιραία οδηγεί και στον επαναπροσδιορισμό των απαραίτητων δεξιοτήτων παράλληλα με νέα μοντέλα ηγεσίας.

Τέλος, η πανδημία του Covid-19 μας έδωσε μια μοναδική στα χρονικά ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε την αξία της Υγείας ως αγαθό και ως κλάδο με έμφαση στο σχεδιασμό ώστε όλοι μαζί να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία για ένα ασφαλέστερο και καλύτερο αύριο όπου η επιστήμη θα νικήσει!

Ποιοι οι στόχοι σας για τα επόμενα χρόνια; Τι προβλέπει το στρατηγικό πλάνο σας σε επίπεδο έρευνας και ανάπτυξης νέων θεραπειών;

Στην Allergan Aesthetics, η αναζήτησή μας για νέες δυνατότητες και νέα προϊόντα στην Αισθητική Ιατρική με θεμέλιο την επιστήμη και οδηγό τις ανάγκες των ιατρών και των θεραπευόμενών τους, δεν θα σταματήσει ποτέ.

Στόχος της Allergan Aesthetics, είναι να εξελίσσεται διαρκώς ώστε να ηγείται της προόδου στον κλάδο της αισθητικής ιατρικής και να αναπτύσσει ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

Με όπλο μας την ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική προσέγγιση, θα εργαζόμαστε αδιάκοπα για να διαμορφώνουμε το μέλλον στον φαρμακευτικό κλάδο και να διασφαλίζουμε την υποστήριξη των πελατών μας ώστε αυτοί να επικεντρώνονται στην εκπλήρωση των επιθυμητών αποτελεσμάτων για τους θεραπευόμενούς τους.

Μας ενώνει η δέσμευσή μας να προάγουμε την ορθή ιατρική πρακτική και μέσα από την ενίσχυση της ιατρικής εκπαίδευσης να διασφαλίζουμε ότι οι επιλογές που προσφέρουμε στους επαγγελματίες υγείας θα αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι άνθρωποί μας θα είναι πάντα προτεραιότητά μας και το όραμά μας είναι οι θεραπείες αισθητικής να γίνουν μέρος της ευεξίας και της αυτοφροντίδας.

 

Share.

About Author

JP Communications

Comments are closed.