Τα 10 νοσοκομεία στις ΗΠΑ με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους νοσηλευτές

0

Τα 10 καλύτερα νοσοκομεία στις ΗΠΑ με τις πλέον ιδανικές συνθήκες εργασίας για τους νοσηλευτές παρουσιάζει το Nurse Journal, αξιολογώντας μια σειρά από παραμέτρους που σχετίζονται με τις αποδοχές, την επικοινωνία, αλλά και την εξέλιξη της καριέρας ενός νοσηλευτή.

Ποια είναι τα καλύτερα νοσοκομεία στις ΗΠΑ για να εργαστούν νοσηλευτές;

Με πάνω από 6.000 νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρκετοί επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να αντιμετωπίζουν δυσκολία στην επιλογή του νοσοκομείου για επαγγελματική σταδιοδρομία. Όπως τονίζει το NurseJournal, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνα σας, καθώς το νοσοκομείο που θα επιλέξετε μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της καριέρας σας και τις συνθήκες εργασίας.

Για την ταξινόμηση των 10 καλύτερων νοσοκομείων του 2021, το NurseJournal αξιολόγησε τους παράγοντες που διαμορφώνουν το επίπεδο υπηρεσιών νοσηλευτικής φροντίδας, αλλά και το βαθμό ικανοποίησης των επαγγελματιών νοσηλευτών. Τα νοσοκομεία επιλέχθηκαν με βάση τις υπάρχουσες αξιολογήσεις τους, τα ποσοστά θνησιμότητας των ασθενών, καθώς και στο βαθμό εύρυθμης επικοινωνίας των αιτημάτων που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως υπογραμμίζει η έρευνα, όλα τα νοσοκομεία δεν είναι ίδια. Υπάρχουν εκείνα με ισχυρές ομάδες υγειονομικής περίθαλψης, θετικά αποτελέσματα στην έκβαση της υγείας των ασθενών, όπως κι εκείνα με αποτελεσματικές γραμμές επικοινωνίας και καινοτόμες πολιτικές νοσηλευτικής που μπορούν να βελτιώσουν την εργασιακή ικανοποίηση των επαγγελματιών και να «ανοίξουν» την πόρτα για μια αξιόλογη εργασιακή σταδιοδρομία.

NY University Langone Medical

Το NewYorkUniversityLangone Medical έλαβε   τον χαρακτηρισμό Magnet από το American NursesCredentialingCenter (ANCC) ως αναγνώριση της ανώτερης νοσηλευτικής φροντίδας που παρέχει. Κατατάσσεται στην πρώτη θέση μεταξύ των καλύτερων νοσοκομείων για τους εργαζόμενους. Το NYU Langone προωθεί πέντε βασικές αξίες για την απόδοση και εργασία του νοσηλευτικό του προσωπικού: απόδοση, σεβασμός, ακεραιότητα, διαφορετικότητα και αριστεία. Το νοσοκομείο έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το επίπεδο νοσηλευτικής φροντίδας. Μεταξύ του νοσηλευτικού προσωπικού, το 92% κατέχει πτυχίο νοσηλευτικής (BSN) και σχεδόν το 9% κατέχει μεταπτυχιακό ή υψηλότερο τίτλο. Μεταξύ του νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκονται σε ανώτερες βαθμίδες – θέσεις, το 60% κατέχει πιστοποίηση ειδικότητας. Το ολοκληρωμένο κέντρο διαχείρισης εγκεφαλικών επεισοδίων είναι πιστοποιημένο από τη The Joint Commission. Το νοσοκομείο διαθέτει προγράμματα νοσηλευτικής για πτυχιούχους με πτυχίο BSN. Τα συγκεκριμένα προγράμματα υποστηρίζουν τη μετάβαση του νοσηλευτή από ακαδημαϊκό σε κλινικό περιβάλλον. Το νοσοκομείο ενθαρρύνει τη νοσηλευτική έρευνα, ενώ φιλοξενεί ένα ετήσιο συνέδριο νοσηλευτικής έρευνας.

 

Βαθμολογία Επικοινωνίας Νοσηλευτή: 92

Βαθμολογία απόκρισης προσωπικού: 85

Βαθμός εμπειρίας ασθενούς: 89

Εισαγωγές: 97.793

Προσωπικό: 2.269

Μισθοδοσία: $ 2,159,640,400

↑↓www.med.nyu.edu

Mayo Clinic Hospital Rochester 

Το Νοσοκομείο MayoClinic στο Rochester της Μινεσότα είναι περισσότερο γνωστό ως MayoClinic. Το νοσοκομείο έλαβε την πρώτη του ονομασία Magnet το 1997, προχωρώντας έκτοτε σε επανασχεδιασμό ακόμα πέντε φορές. Το US News& World Report συμπεριλαμβάνει το MayoClinic στην ετήσια λίστα με τα καλύτερα νοσοκομεία για πάνω από 20 χρόνια.Το νοσοκομείο προσφέρει περισσότερες από 60 ιατρικές ειδικότητες για νοσηλευτική πρακτική και ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαιδευτικών ευκαιριών, διαπιστευμένων από το ANCC. Το MayoClinicRochester προσφέρει πρόγραμμα παραμονής νοσηλευτών, προκειμένου να βοηθήσει τους αποφοίτους του BSN να περάσουν στην κλινική πρακτική, μέσα από μια εξάσκηση διάρκειας 10 εβδομάδων. Στο πρόγραμμα, οι νεότεροι απόφοιτοι νοσηλευτικής εργάζονται με έναν εξειδικευμένο νοσηλευτή σε ομαδικό περιβάλλον.

 

Βαθμολογία Επικοινωνίας Νοσηλευτή: 95

Βαθμολογία απόκρισης προσωπικού: 92

Βαθμός εμπειρίας ασθενούς: 95

Εισαγωγές: 60.624

Προσωπικό: 32.397

↑www.cbms2020.org ↓www.telegraph.co.uk

Morristown Medical Center

Το Morristown Medical Center στο New Jersey, έλαβε τη διάκριση Magnet το 2001. Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό, ιατρικό κέντρο με 693 κλίνες. Διαθέτει τριτοβάθμια περίθαλψη, ακαδημαϊκό και ερευνητικό ιατρικό κέντρο και έχει συμπεριληφθεί στις λίστες των Healthgrades, US News& World Report και Newsweek. Το ιατρικό κέντρο Morristown είναι εθνικά αναγνωρισμένο στην καρδιολογία και την καρδιοχειρουργική, τη γαστρεντερολογική χειρουργική, την πνευμονολογία και τη χειρουργική των πνευμόνων, την ουρολογία, την ορθοπεδική, τη γυναικολογία και τη γηριατρική.

Το Ιατρικό Κέντρο Morristown χρησιμοποιεί ένα κοινό τρόπο διακυβέρνησης λήψης αποφάσεων, το οποίο δίνει μεγαλύτερη ευθύνη στους νοσηλευτές. Το νοσοκομείο άνοιξε ένα Κέντρο Νοσηλευτικής Καινοτομίας και Έρευνας για δικτύωση, ανταλλαγή ιδεών και σχεδιασμό τεκμηριωμένων λύσεων.

 

Βαθμολογία Επικοινωνίας Νοσηλευτή: 92

Βαθμολογία απόκρισης προσωπικού: 83

Βαθμός εμπειρίας ασθενούς: 91

Εισαγωγές: 38.314

Προσωπικό: 6.097

Μισθοδοσία: $ 627.379.860

↑www.beckershospitalreview.com ↓www.morristourism.org

Eisenhower Medical Center

Το Eisenhower Medical Center στο Rancho Mirage τηςΚαλιφόρνιαέλαβετηναρχικήδιάκριση Magnet status το 2015. Το νοσοκομείο που άνοιξε τις πύλες του το 1971 διαθέτει 463 κλίνες. Πρόκειται για μη κερδοσκοπική μονάδα με διαπιστευμένο προσωπικό. Ο νοσηλευτικός κλάδος έχει ιδιαίτερη σημασία για την ασφάλεια, την κλινική αριστεία και τη συμπονετική φροντίδα στους ασθενείς. Το νοσοκομείο χρησιμοποιεί ένα κοινό μοντέλο διακυβέρνησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους κλινικούς νοσηλευτές να καθορίσουν πρότυπα πρακτικής και την ποιότητα της περίθαλψης. Το νοσοκομείο έλαβε το βραβείο Advisory Board Workplace of the Year το 2017.

 

Βαθμολογία Επικοινωνίας Νοσηλευτή: 91

Βαθμολογία απόκρισης προσωπικού: 86

Βαθμός εμπειρίας ασθενούς: 91

Εισαγωγές: 19.620

Προσωπικό: 3.123

Μισθοδοσία: $ 267.343.380

↑www.architectmagazine.com ↓miyamotointernational.com

Intermountain Medical Center

Το Intermountain Medical Center είναιέναμηκερδοσκοπικόνοσοκομείοπουβρίσκεταιστο Murray της Γιούτα. Το δίκτυο νοσοκομείων Intermountain διαθέτει νοσηλευτικό προσωπικό άνω των 10.000 ατόμων και προωθεί μια κουλτούρα συνεργασίας, ομαδικής εργασίας και μάθησης. Το νοσοκομείο δημιουργεί ευκαιρίες για ανάπτυξη στη διοίκηση, τη φροντίδα των ασθενών και τη νοσηλευτική εκπαίδευση προκειμένου να υποστηρίξει την επαγγελματική εξέλιξη της νοσηλευτικής, αλλά της σταδιοδρομίας των εργαζομένων. Διαθέτει πρόγραμμα επιστροφής διδάκτρων για τους νοσηλευτές, πρόγραμμα μετάβασης για νέους απόφοιτους στην κλινική πρακτική και συνεργατικό περιβάλλον. Το νοσοκομείο έχει κερδίσει πολλά βραβεία και αναγνώριση για τη φροντίδα και ασφάλεια των ασθενών, την ηγεσία και την καινοτομία.

 

Βαθμολογία Επικοινωνίας Νοσηλευτή: 91

Βαθμολογία απόκρισης προσωπικού: 83

Βαθμός εμπειρίας ασθενούς: 90

Εισαγωγές: 27.003

Προσωπικό: 3.976

Μισθοδοσία: $ 271.549.650

↑intermountainhealthcare.org ↓spectrum-engineers.com

Virginia Mason Medical Center

Το Virginia Mason Medical Center είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό νοσοκομείο στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον. Το νοσοκομείο έχει κερδίσει βαθμολογία “Α” στο Leapfrog 2020 Hospital Safety Grade, ενώ έλαβε το Βραβείο «50 Καλύτερων Νοσοκομείων» για τρία συνεχόμενα έτη, όπως και το Βραβείο «Διακεκριμένου Νοσοκομείου» για την Κλινική Αριστεία από το Healthgrades, το οποίο τοποθετεί το ιατρικό κέντρο Virginia Mason μεταξύ των κορυφαίων 4.500 νοσοκομείων που αξιολογήθηκαν.

Το νοσοκομείο παρέχει στο προσωπικό μια σειρά από εργαλεία για τη σωματική, συναισθηματική και οικονομική στήριξη τους. Ξεκινώντας το 2002, το Virginia Mason Medical Center ήταν το πρώτο που παρείχε εκπαίδευση και κατάρτιση χρησιμοποιώντας βασικές αρχές φιλοσοφίας για εφαρμογή στρατηγικών, από ιδέες μικρής κλίμακας έως μεγάλης εμβέλειας σχεδιασμό.

 

Βαθμολογία Επικοινωνίας Νοσηλευτή: 94

Βαθμολογία απόκρισης προσωπικού: 88

Βαθμός εμπειρίας ασθενούς: 93

Εισαγωγές: 12.284

Προσωπικό: 4.760

Μισθοδοσία: $ 562.986.340

↑www.bizjournals.com ↓blog.virginiamason.org

Rex Hospital

Το Rex Hospital του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, κέρδισε για πρώτη φορά τη διάκριση Magnet   το 2006.Το νοσοκομείο έχει κερδίσει βαθμολογία τεσσάρων αστέρων από το Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) και βαθμολογία “A” από το Leapfrog Hospital Safety Grade.

Το Newsweek κατέταξε το Rex Hospital στη λίστα με τα καλύτερα νοσοκομεία στον κόσμο και στη λίστα με τις καλύτερες μαιευτικές κλινικές του 2021. Διαθέτει μια ιστορία “πρωτιάς”, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης ρομποτικής βαριατρικής διαδικασίας, όπως και της πρώτης επέμβασης με ενδοαγγειακό μόσχευμα αορτής. Το νοσηλευτικό προσωπικό λειτουργεί σύμφωνα με ένα μοντέλο επαγγελματικής πρακτικής όπου διακρίνονται μια σειρά από αριστείες όπως: ικανότητα, συμπόνια, εκπαίδευση και ομαδική εργασία.

 

Βαθμολογία Επικοινωνίας Νοσηλευτή: 93

Βαθμολογία απόκρισης προσωπικού: 86

Βαθμός εμπειρίας ασθενούς: 92

Εισαγωγές: 30.540

Προσωπικό: 5.496

Μισθοδοσία: $ 437.273.400

↑www.facebook.com/REXHealthcare ↓www.eypae.com

WellSpan Chambersburg Hospital

Το Νοσοκομείο WellSpan Chambersburg στο Chambersburg της Πενσυλβανίας αποτελεί μέρος ενός δικτύου επτά νοσοκομείων. Κατατάσσεται στα 100 καλύτερα νοσοκομεία της Αμερικής από το Healthgrades για τη στεφανιαία νόσο, την επείγουσα περίθαλψη, την πνευμονική φροντίδα, τη διαχείριση εγκεφαλικού επεισοδίου, την αποκατάσταση αρθρώσεων και την ορθοπεδική χειρουργική. Μεταξύ άλλων βραβείων, το νοσοκομείο διαθέτει “Α” στον βαθμό ασφάλειας.

Το WellSpan Chambersburg Hospital διαθέτει επίσης την πολυπόθητη βαθμολογία ποιότητας πέντε αστέρων από το CMS. Το νοσηλευτικό προσωπικό υποστηρίζεται στην επαγγελματική ανάπτυξη, την εφαρμογή αυτόνομης νοσηλευτικής πρακτικής και την κοινή λήψη αποφάσεων. Το νοσοκομείο προσφέρει πρόγραμμα στήριξης για αποφοίτους και κλινικό πρόγραμμα για επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη σταδιοδρομίας.

 

Βαθμολογία Επικοινωνίας Νοσηλευτή: 95

Βαθμολογία απόκρισης προσωπικού: 85

Βαθμός εμπειρίας ασθενούς: 90

Εισαγωγές: 11.400

Προσωπικό: 1.713

Μισθοδοσία: $ 126.784.550

↑www.beckershospitalreview.com ↓lebtown.com

Stanford Health Care

Το Stanford Health Care στο PaloAlto της Καλιφόρνια, απέσπασε τη διάκριση Magnet το 2007. Χρησιμοποιεί υπηρεσίες νοσοκομειακής και εικονικής περίθαλψης. Έχει αναπτύξει κοινοτικές συνεργασίες για την επέκταση των υπηρεσιών του και τη βελτίωση πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη. Το Πρότυπο Επαγγελματικής Πρακτικής που εφαρμόζει, υποστηρίζει τη νοσηλευτική φροντίδα μέσω αξιών με επίκεντρο τον ασθενή, νοσηλευτικής επάρκειας και αποτελεσματικής επικοινωνίας σε όλο το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Οι νοσηλευτές εργάζονται σε μια κουλτούρα κλινικής αριστείας, μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και της εφαρμογής τεκμηριωμένης πρακτικής. Συμμετέχουν στο Shared Leadership Council και το HealthcareCon, το διεπιστημονικό συνέδριο για την προβολή βελτιώσεων της υγειονομικής περίθαλψης, την καινοτομία και τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο έρευνας.

 

Βαθμολογία Επικοινωνίας Νοσηλευτή: 93

Βαθμολογία απόκρισης προσωπικού: 86

Βαθμός εμπειρίας ασθενούς: 91

Εισαγωγές: 27.393

Προσωπικό: 10.385

Μισθοδοσία: $ 1.277.306.000

↑hcr-moves.com ↓www.businesswire.com

Cedars-Sinai Medical Center

Το Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai βρίσκεται στην περιοχή του Λος Άντζελες. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα μη κερδοσκοπικά ιατρικά κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαθέτει 866 κρεβάτια που εξυπηρετούνται από 2.800 νοσηλευτές και χιλιάδες άλλους επαγγελματίες υγείας. Το νοσοκομείο είναι μόνο ένα από τα εννέα νοσοκομεία παγκοσμίως που έχουν κερδίσει τον τίτλο Magnet πέντε συνεχόμενες φορές.

Οι νέοι πτυχιούχοι νοσηλευτές μεταβαίνουν στην κλινική πρακτική μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Το Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στηρίζει το νοσηλευτικό προσωπικό να αναπτύξει ηγετικές ικανότητες και επικεντρώνεται στην προώθηση δεξιοτήτων που ενθαρρύνουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Προσφέρει ειδικά προγράμματα κατάρτισης, συνεχή εκπαίδευση για νοσηλευτές, καθώς και εργαστήρια.

 

Βαθμολογία Επικοινωνίας Νοσηλευτή: 92

Βαθμολογία απόκρισης προσωπικού: 86

Βαθμός εμπειρίας ασθενούς: 91

Εισαγωγές: 50.646

Προσωπικό: 12.456

Μισθοδοσία: $ 1.175.645.000

↑www.cedars-sinai.org ↓hga.com

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.