Το σπουδαιότερο συνέδριο Connected Health Week 2013, πραγματοποιείται στη Βοστώνη, ΗΠΑ

0

Εκεί που συναντώνται η τεχνολογία με την υγεία, το συνέδριο Connected Health Week είναι το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς που δεν πρέπει να χάσει κανείς επαγγελματίας υγείας, φορέας κοινωνικής φροντίδας, ερευνητής, επιχειρηματία,ς υπεύθυνος χάραξης πολιτικής της υγείας και προμηθευτής λύσεων eHealth

US-Commercial-Service-2011-MasterΣας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημα που προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα προκειμένου να χτίσετε δεσμούς και να ανταλλάξετε ιδέες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικά με την υγεία, εκεί που «χτυπά»  η καρδία της αμερικανικής καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη, στη Βοστώνη.

Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την επερχόμενη προεδρία της Ελλάδας στο eHealth το 2014, η ελληνική πολιτεία  βρίσκεται στη διαδικασία σχηματισμού ενός eHealth οικοσυστήματος, στοχεύοντας σε λύσεις ανάπτυξης που θα φέρουν σημαντική εξοικονόμηση πόρων για το σύστημα υγείας της καθώς και στη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών για την οικονομική ανάπτυξη.

Το Connected Health Week είναι ανοικτό σε όλους εκείνους τους οργανισμούς – δημόσιους ή ιδιωτικούς-  που μετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στο eHealth.

Μεταξύ της 21ης και 25ης Οκτωβρίου, θα λάβουν χώρα μια σειρά από υψηλού προφίλ διασκέψεις και συμπόσια για την υγεία συμπεριλαμβανομένων των:

  • Το 3ο eHealth Συνέδριο Επιχειρηματικής Αγοράς των Ε.Ε.-ΗΠΑ
  • Η Συνάντηση Συνεργασίας των Ε.Ε.-ΗΠΑ για το eHealth και
  • Το Συμπόσιο Υγείας 2013 Partners Connected,

με στόχο να τονώσει και να δημιουργήσει σημαντικές παγκόσμιες επιχειρηματικές ευκαιρίες και σχέσεις, καθώς επίσης να συζητηθούν οι τρέχουσες και μελλοντικές προοπτικές συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών για την υγεία σε επίπεδο IT.

Η Βοστώνη προσφέρει στους κατοίκους της και στους επισκέπτες ένα ακαταμάχητο μείγμα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Η ιστορία και η καινοτομία συνδυάζονται έτσι ώστε να δημιουργήσουν έναν προορισμό από συναρπαστικά αξιοθέατα. Η Βοστώνη είναι μια πόλη με ποικίλα ενδιαφέροντα, και για αυτούς που αγαπούν τον πολιτισμό και τις καλές τέχνες αλλά και για εκείνους που τους αρέσουν τα ψώνια, τα υπέροχα τοπία και τα καταπληκτικά εστιατόρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://export.gov/greece

Share.

About Author

Αρχισυντάκτρια

Leave A Reply

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.