Το 12ο Bootcamp της Pfizer φέρνει 15 νέους εργαζομένους στο CDI

0

Σε ακόμα 15 προσλήψεις νέων επαγγελματιών, κυρίως μηχανικών λογισμικού (software engineers), οι οποίοι ξεχώρισαν κατά το 12o ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης (Bootcamp) σε θέματα Software & Cloud Engineering, που διοργάνωσε στις αρχές της χρονιάς, προχώρησε το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer.

Tο φετινό Bootcamp, είχε διάρκεια 6 εβδομάδων, έχοντας προσφέρει στους συμμετέχοντες, απόφοιτους τεχνολογικών σχολών, πολυτεχνείων και σχολών πληροφορικής, 110 ώρες διαλέξεων και πρακτικής άσκησης σε θέματα τεχνολογίας λογισμικού, αντικειμενοστρεφούς προγραμματισμού, front-end development, back-end development, cloud computing κ.ά., μέσω ψηφιακής τάξης ή/και χρήσης διαδικτυακών εργαλείων συνεργασίας.

Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες δεξιότητες σε τεχνολογίες αιχμής, να γνωρίσουν την εταιρεία μέσα από μία εκδήλωση γνωριμίας και δικτύωσης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του CDI, στη Θεσσαλονίκη, και να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας στην μεγάλη οικογένεια της Pfizer. Το CDI με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε 15 από αυτούς, ως νέους εργαζόμενους, που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράματος και των στόχων του.

Ως ηγέτης στην καινοτομία, το CDI καινοτομεί και στον τρόπο που προσλαμβάνει το ανθρώπινο δυναμικό του, καθώς επενδύει συστηματικά όχι μόνο στην προσέλκυση κορυφαίων νέων ταλέντων από το οικοσύστημα της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Ελλάδας, αλλά και στην επιμόρφωση και την αναβάθμισή δεξιοτήτων τους (upskilling) μέσω της συμμετοχής στα open calls και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει το Κέντρο.

Η Γιάννα Γεωργίου, Talent Acquisition Manager της Pfizer, δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Ελλάδα έχει σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό σε τομείς όπως η πληροφορική και η έρευνα. Γι’ αυτό και η συνεργασία με το τοπικό οικοσύστημα αποτελεί βασικό κομμάτι των δράσεών μας. Προγράμματα όπως το Bootcamp αποτελούν εργαλεία ενίσχυσης των δεσμών του CDI με το ελληνικό οικοσύστημα τεχνολογίας και καινοτομίας, τα οποία συνεισφέρουν στην προσέλκυση & πρόσληψη εργαζομένων, καθώς και στην ανάδειξη ιδεών και οδηγούν, τελικά, σε καινοτομίες που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών».

Pfizer Inc: Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια, καθώς και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

Οι εργαζόμενοι της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο.

Κέντρο ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer

Στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη αναπτύσσουμε ψηφιακές λύσεις ακολουθώντας τον εταιρικό μας σκοπό «καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών». Εργαζόμαστε με θάρρος, αριστεία, ισότιμη αντιμετώπιση και χαρά για να εφαρμόσουμε τις βέλτιστες ιδέες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας τον Μάιο του 2020 και στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον ψηφιακό αγώνα του φαρμακευτικού κλάδου, παρέχοντας ψηφιακές λύσεις υγειονομικής περίθαλψης για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών παγκοσμίως.

Το Κέντρο σήμερα απασχολεί περισσότερους από 400 εργαζόμενους και αποτελεί τμήμα του παγκόσμιου δικτύου της Pfizer. Βασικό συστατικό της εταιρικής μας κουλτούρας αποτελεί η αποδοχή της διαφορετικότητας και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων.

 

Share.

About Author

JP Communications

Comments are closed.